torsdag, januari 19, 2006

"Trist Grey's"


Säsongsavslutningen av Grey’s Anatomy lämnade mycket att önska, som till exempel en äkta cliff hanger. Nu är det bara: Jaha, så Patrick Dempsey har hemlig en fru – big deal. Hela upplägget är så gjort att det bara känns löjligt. ALLA vet hur det kommer att sluta. Även om serien fortfarande känns stark så är den nu verkligen på väg mot Ally McBeal och det är trist såklart.

Betyg: 6,5/10

TV3 är oerhört stolta över Prison Break, vilket de ska vara. Men nu är det dags att sluta klappa sig på ryggen och jobba vidare. Enligt säkra källor håller Anders Knave på att bygga för framtiden - 2009 that is. Det enda jag vill veta är när de ska dra igång My Name Is Earl, vilket det hittills inte gått att få svar på. Serien är dock med i tablådragningen och det är tydligt att målen är höga. Vänta er en ny marknadsförings-blitz lagom till premiären. Efter det följer
BONES som också bör fungera bra på TV3 senare i vår. Vem, för ett halvår sedan, hade kunnat tro att TV3 helt plötsligt skulle vakna till liv igen?

Ok - vidare. Det märkliga är att jag tycker bättre om ROME nu när jag ser den för andra gången. Första avsnittet gav verkligen mersmak och jag tänker ge ROME en ordentlig chans till. Det mesta om serien har redan sagts, så jag nöjer mig med att betygsätta avsnitt 1.

Betyg: 7,5/10

Förbeställ Sleeper Cell.
Hyllade Sleeper Cell – tiodelad serie om FBI-agenter som infiltrerar en terroristgrupp i Los Angeles – blev utan Golden Globe (i kategorin Best Mini-Series Or Motion Picture Made for Television). Synd, men vi får trösta oss med att det häromveckan offentliggjordes att SVT har tjackat den och siktar på sändningsstart under våren. Med tanke på hur Public Service-bunkern på Gärdet har misshandlat sina inköp tidigare är det dock kanske bäst att klämma Sleeper Cell på dvd. Släpps först den 14 mars, men kan förbeställas nu på Amazon.

PS. Canal + visar Weeds från början igen. Våga inte missa den en gång till.

1 kommentar:

Anonym sa...

ÄLSKAR att tv-listan är tillbaka up in this motherfucker.