tisdag, april 04, 2006

What's up med ER?




Säsong 12 har på ett "lustigt" sätt blivit uppdelad på TV3 och den andra halvan av säsongen är nu alltså igång. TV-Listan kan bara anta att de resterande avsnitten (253 till 267) ska gå nu de kommande veckorna. Men vem vet? Å andra siden är är ER verkligen värre/sämre än någonsin förr. Vad i helvete vad det som hände igår tillexempel? "The Human Shield" startar med att flera poliser skjuter mot en kidnappare som BÄR DET KIDNAPPADE BARNET I FAMNEN. Hur känns det egentligen? Och efter att de skjutit både kidnapparen och den kidnappade flickan (!!!) så kommer de fram till den lilla tjejen och bara: ta det lugnt vi ska hjälpa dig. Vi ska hjälpa dig? Vi ska hjälpa dig??? Ni har precis skjutit mig!

Strax efter bärs flickan in på bår, som sagt skjuten rakt i bröstet. Är hon chockad? Skriker hon? Gråter hon? Har hon svimmat av smärtan? Nej, hon ligger och frågar efter sin nalle. Vi hörs!

Under tiden har charmige doktor Ray haft sex med en 14-årig flicka (med klamydia!). Det är såklart inte ok någonstans i världen, speciellt inte i konservativa USA och extra speciellt inte om man är doktor. Och vad fan - vilken 25-årig läkare vill egentligen ligga med en 17-åring (eller hur gammal han nu trodde att hon var)?

Helvete vilket värdelöst avsnitt. Från förra veckan ökade tittandet och det ligger nu på ca 475 000 pers. TV-Listans modiga gissning är att ER tappar rejält till nästa vecka. Antagligen går de flesta till CSI Las Vegas - som redan nu krossar allt med 650 000 tittare. Se det som en indikation på vilken kanal som "händer" just nu.

Betyg: 2/10. HEJ DÅÅÅÅÅ ER.

Inga kommentarer: