tisdag, mars 14, 2006

Kanal 5 vinner 2006

OC går bättre och bättre, och har först nu nått sin potential. Invasion levererar ”enligt estimat” vilket inte riktigt stämmer på kampanj nivå. Royal Leauge har totalt saboterat tablån de torsdagar då matcherna visats. Nu ersätts den slotten omedelbart. Desperate Housewives har börjat hitta publiken igen efter en nedgång i slutet av förra säsongen då INGENTING hände. Tillsammans med Joey har man en riktigt stark tisdag. Gilmour Girls… eller vad var nu det för Freudian slip? Grays Anatomy menar jag förstås… kommer tillbaka med säsong 2 efter Desp Housewives och lär fortsätta uppåt.

Under året ska följande trio lanseras för att äga PT under den kväll som nu väljs:

Into The West – Spielbergs tredelade western-drama, som redan visats på Canal Plus i omgångar sedan december. Kan brytas upp i kortare avsnitt… vilket faktiskt inte gör någonting. En del i satsningen mot en något äldre målgrupp.

ROME – Går nu på Canal Plus för en publik på ca 50 – 60 K. vilket måste anses vara väldigt bra. Det enda oroande, som kan förstöra den givna succén på Kanal 5, är att de redan nu flaggar för att bryta upp säsong 1 i två mini-säsonger. Att exempelvis visa de första sex delarna och sedan ta en paus för att köra igång den egenproducerade Trustor möter Tusenbröder-serien Hombres. Jarowskiproducerat. Inspelat i Sverige och utomlands. Känns så här på förhand som en superhit! Kanske höstens stora vinnare i 15-34.Otroligt spännande! Men det gör ingenting för ROME.


Hur som helst så ser det bra ut för Kanal 5.

Inga kommentarer: