fredag, februari 03, 2006

LL's tänder.


First things first. Ikväll börjar The Wire 3 kl. 22.30 på SVT 2 – dvs. mitt under pågående avsnitt av Six Feet Under på Canal +. Det påminner lite om The Thrilla in Manilla om ni förstår. Vi snackar tungviktsmöte på klassisk nivå! TV-Listan väljer SFU och spelar in The Wire – och sen avrundars det hela med de sista avsnitten av Vita Huset säsong 1 (DVD). Älskar fredagskvällen.

Den återkommande frågan är såklart: Varför kan inte SVT få sin pressavdelning att fungera på normalt sätt? Uttrycket "tvål i tablån" är fortfarande ett av mina favoritcitat. Den gången handlade det om att förklara varför det gick år och dar mellan Sopranos-säsongerna.

Onsdagen var en stor dag för TV-Listan och House. Först TV4s screening av nya program – där Piloten visades på bioskärm. TV-Listan var våldsamt bakfull efter ett Averna Sour-race på Centro, som aldrig tog slut, men i biosalongens mörker kändes den bitande sarkasmen som det hemliga botemedlet. Jag klev ut i dagsljuset helt renad. I övrigt var det lite otäckt att jämföra Piloten med det första avsnittet av säsong 2 – där allt är version 2.0. Färgerna, dialogen, frisyrerna, sminket, miljön etc. Allt är uppfräschat till max. Det absolut bästa med hela avsnittet var LL’s nya tänder (som det inte går att hitta en enda bild på). Han såg sjukt rolig ut… vilket väl inte riktigt var meningen antar jag. Hur som helst så gick det inte att sluta skratta.

Betyg på avsnitt 1, säsong 2: 7/10.

House startar på TV4 senare i höst.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Great work!
[url=http://ykvikalp.com/xxin/dtpt.html]My homepage[/url] | [url=http://ryuqpwup.com/siyx/ttzi.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Thank you!
http://ykvikalp.com/xxin/dtpt.html | http://mhwxxvjb.com/bdaw/bays.html